Про курси

 

Продукт із локальних інгредієнтів та техніка приготування правильного тіста - це економія коштів, Вашого часу і незалежність від інгредієнтів італійського походження.

Основне завдання курсів – навчитися готувати тісто та начинки на піцу у Вашому закладі із максимально наближеним «італійським смаком» з використанням місцевих продуктів для підвищення якості продукції та економії коштів.

Під час курсів учасник отримує:

Усе це учасники здобувають на кухні діючої піцерії «Granoсielo» в Італії, із наданням усіх необхідних матеріалів, під керівництвом головного піцейоло - Кирила Якушева.

Про умови, ціни, дати проведення та акції:

Навчання може проводитись на російській або ж українській мові, в залежності від побажання. Кількість учасників в групі не більше 5 чоловік.

Вартість навчання 1900 євро.

В ціну навчання входить: ціна курсів, обід в піцерії. Інші витрати на проживання, харчування, проїзд Ви оплачуєте самостійно. При цьому ми надаємо допомогу при розміщенні, підкажемо як добратися, орієнтуємо на місця можливого проживання, харчування та цін. У разі потреби надаємо двох кімнатну квартиру для проживання, за окрему плату. Ми завжди готові надати Вам допомогу в будь-якій ситуації.

Курси проводяться 2 рази на рік, заплановані дати на 2019р.:

УВАГА! Можливе проведення індивідуального курсу у будь-який зручний для Вас час, ціна - 2500 євро

Програма занять

 

  Способів приготування італійської піци є безліч, я ж пропоную навчання у якому поділюсь секретами приготування та рецептами справжньої італійської піци.

  • День 1

    Теоретичні знання

    Знайомство та теорія

    Вивчення зерна: типи зерна, сорти, як його вирощують, мелють і переробляють на муку в італійських млинах. 

    Мука: як правильно вибирати муку на піцу, що для цього потрібно знати, що таке технічна скеда і як з нею працюють італійці.

    Дріжджі: свіжі, сухі та закваска, як і з якими краще працювати.

    Температура тіста: способи вимірювання температури тіста, навики використання спеціальних таблиць визначення температури.

    Рецепти: римської, неаполітанської та класичної піци.

  • День 2

    Практичні заняття

    Повторення пройденого матеріалу та начитка нового із закріпленням на практиці

    Приготування тіста на римську піцу.

  • День 3

    Практичні заняття

    Повторення пройденого матеріалу та начитка нового із закріпленням на практиці

    Тісто на класичну піцу.

  • День 4

    Практичні заняття

    Повторення пройденого матеріалу та начитка нового із закріпленням на практиці

    Тісто на неаполітанську піцу

  • День 5

    Практичні заняття

    Повторення пройденого матеріалу та начитка нового із закріпленням на практиці

    Випічка піци.

  • День 6

    Практичні заняття

    Повторення пройденого матеріалу та начитка нового із закріпленням на практиці

    Начинки і як їх готувати.

  • День 7

    Підсумковий

    Аналіз вивченого матеріалу

Курси

Дозвілля

Італія – це країна моди, пасти, піци, вина, пам’яток архітектури, культури... Станом 2016р. на території Італії знаходиться більше об’єктів всесвітньої спадщини ЮНЕСКО, ніж в будь-якій іншій країні світу. 

Італію можна і потрібно відкривати та відкривати, так як в кожному регіоні цієї різнобарвної країни вирує своє життя, традиції, культура і тим більше кухня. Побувавши навіть у декількох регіонах Італії не можна стверджувати, що ти вже знаєш Італію. 

Бути в Італії і не відвідати Рим – ні, ви мусите відвідати це прекрасне місто, бо «Всі дороги ведуть до Риму». Рим – одне з найстаріших міст світу, столиця Стародавнього Риму, тому його часто називають «вічним містом». Рим знаходиться всього за 100 км. від містечка Авеццано (Avezzano) в якому буде проводитись навчання. 

Це прекрасне місто в якому можна подивитись на незліченні пам’ятки архітектури, площі, музеї, побувати у Ватикані… 

Рим, не тільки культурно-історичне місто, це модний шопінг-центр Італії, тому тим, кому більше до вподоби шопінг-туризм можна побувати в модних салонах і бутіках відомих італійських брендів. Здійснити покупки під час сезону літніх і зимових розпродажів. 

Це все можна поєднати із відвідуванням закладів різних майстрів кулінарії та куховарства. 

Неподалік від Авеццано є такі туристичні містечка як Челано (Celano) та Тальякоццо (Tagliacozzo). 

Тальякоццо є одним з найбільш відвідуваних туристичних місць в провінції Абруццо (Abruzzo). Все це завдяки красі старого міста. Головна площа є однією із найбільш красивих площ Італії та є символом міста, тому місто приваблює щороку численних туристів. 

В м.Челано можна відвідати численні церкви, музеї та старовинний замок Пікколоміні з якого відкриваються неперевершені краєвиди. 

На протязі року у навколишніх населених пунктах проходять різні святкування місцевих свят, тому може бути змога відвідати їх та ознайомитись із культурою даного регіону. 

Писати можна дуже довго і читати також, але найкраще подивитись Італію на власні очі і пережити ці незабутні моменти особисто.